Vinder af Konstruktørernes Dimittendpris 2017

I 2017 uddeles Konstruktørernes Dimittendpris for første gang. Vinder af prisen bliver Rasmus Gandrup, nyuddannet bygningskonstruktør og efterfølgende partner her i virksomheden.

Priskomiteen bestående af repræsentanter fra byggebranchen udpeger Rasmus Gandrup som vinder ud af et felt på 6 nominerede dimittender, hvor projekterne alle har et højt niveau. Komiteen begrunder valget med, at Rasmus har vist en innovativ og undersøgende tilgang til nye konstruktionssystemer i massivt træ, som endnu er ukendte i Danmark. Han udfordrer sig selv og byggeriet med et nyt produkt og fremlægger overbevisende dokumentation af de egenskaber og forhold, man byggeteknisk og konstruktionsmæssigt skal tage højde for ved anvendelse af et nyt produkt i byggeriet.

Rasmus Gandrup er uddannet på Professionshøjskolen VIA University College Aarhus.
Konstruktørernes Dimittendpris er indstiftet af Konstruktørforeningen i anledning af bygningskonstruktøruddannelsens  50-års jubilæum og består af kr. 10.000 samt et års frikontingent.

Rasmus Gandrup

Vinder af Konstruktørernes Dimittendpris 2017

Konstruktørernes Dimittendpris er indstiftet af Konstruktørforeningen i anledning af bygningskonstruktøruddannelsens 50-års jubilæum og består af kr. 10.000 samt et års frikontingent.