Det er processen fra idé til løsning, der skaber resultatet – og som gør løsningen unik. I mere end 40 år har vi her på tegnestuen skabt bygninger. I løbet af de seneste år har et generationsskifte tilført ny DNA og klarlagt nye veje og nye mål for vores eksistens og vores grundlag.

På tegnestuen løser vi opgaver, som får det bedste frem i vores team. Tradition og erfaring sikrer vores høje kvalitetsniveau, mens en tværfaglig interaktion mellem kollegaer med forskellige kompetencer sikrer en kreativ, transparent og tryg proces fra ide til løsning. Vi ønsker med vores tegnestue at skabe gode oplevelser – og med dygtig og ærlig rådgivning at gøre os fortjent til tillid.

Arkitektur er for os at gøre hverdagen god, nem og sund for mennesker. At definere rammerne for et indendørs liv i det private eller i det offentlige rum. Såre simpelt udadtil – ekstremt komplekst og kompetencekrævende i sin egentlige, bagvedliggende handling. Åbenhed, transparens, alsidighed og troværdighed er idealer og rettesnore for opgaveløsningen på vores tegnestue – men også for os 3 partnere i ejerkredsen. Med hver vores faglige kompetencer og vores forskellige persontyper supplerer vi hinanden i en synergisk treenighed.

Vores alsidighed skaber samspillet, i samspillet opstår kreativiteten, kreativiteten skaber processen og processen transformeres i sidste ende til arkitektur.

Du kommer til os med din idé, dit projekt og din drøm. Vi stiller op med vores samlede kompetence og hele vores team – ikke som smagsdommere, men som en rådgiver, du i bogstaveligste forstand kan tale med. Et samarbejde med os skal være gennemskueligt i alle aspekter af projektet og på ethvert tidspunkt i forløbet.

Vi arbejder hver dag målrettet efter værdier som ærlighed, transparens, troværdighed og tryghed. Det vil du mærke, når du gennem hele processen altid kan følge vores arbejde step for step.

Din idé,dit projektdin drøm


Vores bagage er tung af erfaring
det er din tryghed i samarbejdet.

LEDELSEN

Jens Vang arkitekt århus

Jens Vang

Chefarkitekt/ Chefdesigner / Partner

+45 31 21 84 40
jv@gkv-ark.dk

Rasmus Krabbe arkitekt

Rasmus Krabbe

Administrerende direktør / Partner

+45 22 47 14 70
rk@gkv-ark.dk

Rasmus Gandrup arkitekt

Rasmus Gandrup

Projektchef / Partner

+45 30 64 64 74
rg@gkv-ark.dk

Samarbejdeom dine behov

Vores ønske er, at du ved, hvad du får – at du ved, hvad du betaler for.
Vores mål er et give dig det bedst mulige resultat, på bedst mulig angiven tid, til bedst mulig økonomi.

Tag fat i os